Schminken

Schminker huren voor kinderfeest, beurs of evenement

“Oh, mag ik schminken?”. Iedereen met kinderen in zijn of haar omgeving herkent het. Kinderen en schmink zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en waar er maar een schminkstand aanwezig, staan er rijen. Welk feest, evenement of beurs u ook wilt organiseren, Dreamdesignz kan u een passende mogelijkheid bieden. Voorbeelden van feesten en evenementen waarvoor u ons kunt inhuren:

 • Kinderfeestjes
 • Carnaval
 • Themafeesten
 • (Rommel)markten
 • Bedrijfsfeesten
 • Jubileum
 • Beurzen
 • Schoolfeesten

Staat uw evenement er niet tussen? Geen probleem, overal waar kinderen aanwezig zijn, is Dreamdesignz een prima aanvulling!

schminker huren kinderfeest

Schminken op kinderfeestjes

Wilt u Dreamdesignz inhuren voor een kinderfeestje, dan heeft u geen omkijken naar de schminkster op locatie. Wij komen met onze eigen materialen en indien gewenst, met onze eigen werktafel. Wij zijn een half uur van tevoren aanwezig om onze set up klaar te zetten, zodat we ook echt op de afgesproken tijd klaar staan om te starten. Een overdekte plaats om onze set up neer te zetten bij slecht weer is de enige vereiste. Of u nu 4 of 20 kindjes over de vloer heeft, wij zorgen ervoor dat ieder kind aan de beurt komt. Wil een kindje niet? Geen probleem, schminken moet leuk zijn.

 • Het is ook mogelijk om designs te maken die bij het thema van het feestje passen.
 • Na afloop van het feest ruimen wij onze eigen materialen op en nemen ons eigen afval mee.
 • U kunt ons voor kinderfeestjes inhuren tegen een uurtarief. Minimale afname is 1 uur, halve uren worden naar boven afgerond.

Na ontvangst van de offerte en uw schriftelijke akkoord, wordt de datum en tijd voor u vastgezet, waarna u van ons een factuur ontvangt. Deze dient uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het feest te zijn voldaan. Contante betalingen kunnen wij helaas niet accepteren.

Schminken op een bedrijfsfeest, beurs of evenement

Heeft u een bedrijfsfeest, beurs of ander evenement? U kunt ons inhuren tegen een uurtarief, met een minimale afname van 2 uur. Wij komen met onze eigen werktafel en kruk, wel is een overdekte werkplaats bij slecht weer een vereiste. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden die aansluiten bij uw evenement of feest!

schminker huren beurs of evenement
schminker huren voor bedrijfsfeest

Onze materialen

Wij werken uitsluitend met professionele, kwalitatief hoogwaardige schmink op waterbasis. Al onze schmink is goedgekeurd volgens de richtlijnen van de EU en FDA-instellingen en is grondig getest. Al onze schmink is veilig voor kinderen vanaf 3 jaar. De schmink is parfumvrij, glutenvrij, dierproefvrij en hypoallergeen.

Onze kwasten worden gereinigd en gedesinfecteerd zowel na een evenement, als tijdens een evenement. Sponsjes worden na gebruik grondig gewassen en worden slechts voor 1 persoon gebruikt.

Mocht u of uw kind ondanks al deze voorzorgsmaatregelen toch een reactie krijgen op de schmink, verwijder dit dan zo snel mogelijk met zeep en water.

Elk kind dat geschminkt wordt, krijgt van Dreamdesignz een ‘care card’ mee, waarop ook tips en tricks staan voor het verwijderen van de schmink.

Tarieven en reserveren

Voor de tarieven voor het inhuren van de schminker, verwijzen wij u naar onze pagina Tarieven.

Op onze Contact pagina kunt u een reserveringsformulier invullen. Zodra u het reserveringsformulier invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken.

Wenst u eerst meer informatie? Geen probleem. Op de Contact pagina vind u al onze gegevens. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen.