Over ons

Professioneel schminken en glitter tattoos

Welkom bij Dreamdesignz. Mijn naam is Marjan Vermeer en ik ben eigenaresse van Dreamdesignz. Mijn passie voor schminken begon al in mijn puberjaren, nadat ik er voor het eerst mee in aanraking kwam bij mijn allereerste bijbaantje. Na het volgen van een basiscursus schminken, was ik zo verkocht, dat ik hier de hele dag mee bezig kon zijn. Vele extra trainingen volgden en steeds vaker stond ik te schminken op feestjes en evenementen. Later voegde ik daar de glitter tattoos en toe en ook dit bleek een groot succes.

In de wereld van schmink en grime blijf ik mijzelf ontwikkelen, door het volgen van opleidingen en trainingen in de nieuwste trends en technieken van dit moment. 

Inmiddels kan ik vertellen dat ik de eerste Nederlandse ben met het officiele Elite Diploma van de International Face painting School, opgericht door Olga Murasev. Dit houdt niet alleen in dat ik bepaalde belangrijke technieken kan toepassen, maar eveneens ben opgeleid met betrekking tot het hygiënisch verantwoord gebruik van de materialen en de daarbij behorende verantwoordelijkheden strikt volg.

professioneel schminken

Creativiteit staat voorop

Bij Dreamdesignz gaat het niet om zo veel mogelijk in zo’n kort mogelijke tijd. Het gaat erom dat u krijgt wat u vraagt en dat zal zeker niet 13 in een dozijn zijn. Of het nu gaat om schmink of  glitter tattoos, ons doel is om zo uniek mogelijk te zijn.

Geeft u een themafeest? Leuk, wij kunnen onze designs daar prima op aanpassen, zonder dat er 12 dezelfde gezichtjes rondlopen. Tevens hebben wij een eigen snijmachine waardoor we voor de schmink en  glittertattoos eigen ontworpen sjablonen met bijvoorbeeld een bedrijfslogo zelf kunnen maken. 

 

Wil het kind niet in het gezicht geschminkt? Geen probleem, op arm, rug, hand is natuurlijk ook gewoon prima! Creatief omgaan met welk design dan ook vinden wij heel belangrijk.

Ervaring

Onze ervaring rijkt inmiddels ver. Wij hebben ervaring in de kleinere en intiemere feestjes, zowel als juist hele grote. Zo zijn wij al in actie geweest op kinderfeestjes, open dagen, evenementen, zwembaden, Aladdin The Musical, het Hardrock Café in Amsterdam en op diverse (bedrijfs) jubilea. Ook op bruiloften en familiefeesten zijn wij al van de partij geweest. 

over Dreamdesignz Veenendaal
professionele producten

Professionele producten

Bij Dreamdesignz staat hygiëne hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met professionele producten. Wij werken alleen met kwalitatief hoogwaardige, goedgekeurde materialen. Dit geldt niet alleen voor de cosmetische producten, maar zeker ook voor onze ballondecoraties.

Reserveren en boeken

Wilt u meer informatie, of wilt u reserveren voor een activiteit? Twijfel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Op de pagina Contact vindt u al onze gegevens.