Mogelijkheden

De mogelijkheden van Dreamdesignz te Veenendaal

De mogelijkheden van Dreamdesignz zijn eindeloos. Wij zullen alles doen binnen ons kunnen om uw wens te vervullen. Denk aan thema’s, kleuren, groot of klein.

Of het nu om schminken of glitter tattoos gaat, alles is bespreekbaar. Let wel, dat wij niet aan entertainment doen. Dit houdt dus in dat wij niet verkleed op uw evenement zullen verschijnen. Wel zorgen wij ervoor met onze bedrijfskleding dat wij altijd herkenbaar zijn.

mogelijkheden Dreamdesignz

Onze werkwijze

Dreamdesignz zal te allen tijde trachten uw wensen te verwezenlijken, uiteraard binnen het haalbare. Zodra u contact met ons heeft, luisteren wij eerst naar alle wensen en bespreken we de mogelijkheden om uw wens zo gedetailleerd mogelijk in kaart te krijgen. Daarna ontvangt u van ons een offerte (eventueel per mail), die u binnen 30 dagen met schriftelijke goedkeuring aan ons (evt. per mail) retourneert.

Voor schmink en glittertattoos werken wij met een uurtarief. Zodra de afspraak is vastgezet, ontvangt u van ons een factuur die u uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het evenement aan ons betaald. Contante betaling kunnen wij helaas niet accepteren.

Wij zorgen ervoor dat wij op de afgesproken dag en tijd de gevraagde activiteit klaarstaat, zodat er geen vertraging is tijdens de start van uw evenement. Alle prijzen zijn inclusief materiaal. Aan het eind van het evenement of op de overeengekomen tijd ruimen wij onze eigen spullen op en nemen wij ons eigen afval mee.

Schminken

Voor een schminkopdracht kunnen wij onze eigen werkplek meenemen, indien gewenst. Zodoende hoeft u geen rekening te houden met een tafel of kruk voor de personen die moeten worden geschminkt. Het enige dat wij u vragen, is een overdekte werkplek, ter bescherming van onze materialen bij diverse weersomstandigheden. Aangezien wij werken met schmink op waterbasis, gaan deze materialen stuk als wij daarmee in de regen moeten werken. Ook direct zonlicht kan van invloed zijn op ons materiaal. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan behoudt Dreamdesignz zich het recht voor om de schminkopdracht niet voort te zetten.

mogelijkheden schminken
mogelijkheden glitter tattoos

Glitter tattoos

Voor het zetten van glitter tattoos geldt hetzelfde als voor schminkopdrachten. Wij kunnen in onze eigen tafel voorzien, maar vragen wel bij slecht of erg warm weer een overdekte werkplek. Net als schmink, kunnen onze glitter materialen niet tegen regen.

Tarieven en reserveren

Voor de tarieven van onze activiteiten verwijzen wij u naar onze pagina Tarieven. Op onze Contact pagina kunt u een reserveringsformulier invullen. Zodra u het reserveringsformulier invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken. Wenst u eerst meer informatie? Geen probleem. Op de Contact pagina vind u al onze gegevens. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen.