COVID-19

Maatregelen Dreamdesignz en Covid-19

Het is weer mogelijk om Dreamdesignz te boeken voor schminken en glitter tattoos. Dit natuurlijk zolang de voorwaarden van uit het RIVM en de richtlijnen vanuit de overheid dat ook toestaan.

Dreamdesignz hanteert gedurende de volledige duur van deze Corona pandemie extra hygiene maatregelen, bovenop de al standaard maatregelen. Dit heeft niet alleen gevolgen voor de methode waarop zal worden geschminkt.

Hieronder genoemde voorwaarden zijn er voor zowel uw als onze veiligheid.

De volgende aanvullende Covid-19 maatregelen worden momenteel gehanteerd

 • Na elk kind zullen de penselen worden ontsmet. Dreamdesignz werkt met desinfecterend product (Brush Bath) in het water.
 • Voor en na aanvang van elk evenement ontsmetten wij alle gebruikte materialen met een mobiel UVC licht. Bij twijfel over de mate van hygiene op het evenement, zal deze ook tussentijds worden ingezet.
 • Na elk evenement zal de gebruikte materialen zoals penselen en sponzen worden ontsmet met 80% alcohol.
 • Elk kind zal worden geschminkt met een schone spons.
 • Houdt u aan de opgegeven richtlijnen voor het aantal volwassenen dat aanwezig mag zijn. Dit is dus inclusief de schminkster/glitter tattoo artiest.
 • Volwassenen dienen 1,5 meter afstand te bewaren van de schminkster/glitter tattoo artiest.
 • De schminkster / glitter tattoo artiest zal altijd een mondkapje dragen.
 • Uitwisseling van contant geld is niet toegestaan. Betaling dient vooraf middels het overmaken van de factuur te geschieden.
 • De kindjes dienen met een schoon gezicht plaats te nemen op de schminkstoel (ouders / voogd/verzorger dient hiervoor zorg te dragen).
 • Bij twijfel over de gezondheidstoestand c.q. het handhaven van de voorwaarden van en door individuen op het evenement, zal de schminkster/glitter tattoo artiest zich het recht voorbehouden niet aan te vangen c.q. direct te stoppen met de geboekte werkzaamheden. Eventuele kosten zullen wel in rekening worden gebracht.
 • Mocht het vanuit de overheid voorkomen dat de richtlijnen worden aangepast en kan uw gereserveerde en reeds betaalde evenement volgens die voorwaarden onverhoopt niet doorgaan, dan zal Dreamdesignz het door u overgemaakte bedrag aan u retourneren. U loopt dus geen financieel risico door het voortijdig overmaken van de faktuur.

Meer informatie, tarieven of reserveren?

Voor de tarieven van onze activiteiten verwijzen wij u naar onze pagina Tarieven. Op onze Contact pagina kunt u een reserveringsformulier invullen. Zodra u het reserveringsformulier invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken. Wenst u eerst meer informatie? Geen probleem. Op de Contact pagina vind u al onze gegevens. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen.