Glitter tattoos

Glitter tattoos voor kinderfeest, beurs of evenement

“Gaaf, kijk eens wat glittert dat mooi!”. Glitter tattoos zijn altijd een hit. Niet alleen voor kinderen en tieners, zelfs volwassenen vinden ze leuk. Bovendien houdt een glitter tattoo bij goed onderhoud minimaal 3 dagen, dus je hebt er nog lang plezier van ook! Naast de glitters hebben wij voor de stoere jongens en mannen ook zwarte inkt (colorini) waarmee je net een echte tattoo kunt laten zetten. Dreamdesignz kan je overal inzetten voor het zetten van glitter tattoos. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Kinderfeestjes
 • Carnaval
 • Themafeesten
 • (Rommel)markten
 • Bedrijfsfeesten
 • Jubileum
 • Beurzen
 • Schoolfeesten

Staat uw evenement er niet tussen? Geen probleem, overal waar kinderen aanwezig zijn, is Dreamdesignz een prima aanvulling!

glitter tattoos op kinderfeest

Glitter tattoos op kinderfeestjes

Wilt u Dreamdesignz inhuren voor een kinderfeestje, dan heeft u geen omkijken naar het zetten van de tattoos op locatie. Wij komen met onze eigen materialen en indien gewenst, met onze eigen werktafel. Wij zijn een kwartier van tevoren aanwezig om onze set up klaar te zetten, zodat we ook echt op de afgesproken tijd klaar staan om te starten. Een overdekte plaats om onze set up neer te zetten bij slecht weer is de enige vereiste. Of u nu 4 of 20 kindjes over de vloer heeft, wij zorgen ervoor dat ieder kind aan de beurt komt. 

 • Het is ook mogelijk om de tattoos in een thema van het feestje aan te passen.
 • Na afloop van het feest ruimen wij onze eigen materialen op en nemen ons eigen afval mee.
 • U kunt ons voor kinderfeestjes inhuren tegen een uurtarief. Minimale afname is 1 uur, halve uren worden naar boven afgerond.

Na ontvangst van de offerte en uw schriftelijke akkoord, wordt de datum en tijd voor u vastgezet, waarna u van ons een factuur ontvangt. Deze dient uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het feest te zijn voldaan. 

Glitter tattoos tijdens een bedrijfsfeest, beurs of evenement

Heeft u een bedrijfsfeest, beurs of ander evenement? U kunt ons inhuren tegen een uurtarief, met een minimale afname van 2 uur. Wij komen met onze eigen werktafel en kruk, wel is een overdekte werkplaats bij slecht weer een vereiste. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden die aansluiten bij uw evenement of feest!

glitter tattoos zetten op beurs of evenement
Glitter tattoos zetten op bedrijfsfeest

Onze materialen

Wij werken uitsluitend met professionele, kwalitatief hoogwaardige materialen. Al onze lijm en glitters zijn goedgekeurd volgens de richtlijnen van de EU en FDA-instellingen en is grondig getest. De glitters zijn speciaal voor cosmetisch gebruik en bevatten geen glasdeeltjes.

Voor het zetten van de glitter tattoo reinigen wij de huid met alcohol. De sjablonen worden na gebruik weggegooid en worden slechts voor 1 persoon gebruikt.

Mocht u of uw kind ondanks al deze voorzorgsmaatregelen toch een reactie krijgen op de glitter tattoo of inkt, verwijder deze dan zo snel mogelijk met alcohol, olie of vettige crème.

Elk kind dat een glitter tattoo laat zetten, krijgt van Dreamdesignz een ‘care card’ mee, waarop ook tips en tricks staan voor het behoud en het verwijderen van de tattoo.

Tarieven en reserveren

Voor de tarieven voor het inhuren van glitter tattoos, verwijzen wij u naar onze pagina Tarieven.

Op onze Contact pagina kunt u een reserveringsformulier invullen. Zodra u het reserveringsformulier invult, nemen wij binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te bespreken.

Wenst u eerst meer informatie? Geen probleem. Op de Contact pagina vindt u al onze gegevens. Aarzel bij vragen niet om contact met ons op te nemen.